عضویت دانشگاه صنعتی اصفهان در سامانه ستاد

دانشگاهیان محترم

به اطلاع می رساند به منظور ایجاد شفافیت مالی و محیط رقابت پذیر سالم در بستر انجام معاملات، مزایدات و مناقصات، دانشگاه صنعتی اصفهان به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت پیوست.

افراد حقیقی و حقوقی (با لحاظ قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی) می توانند با عضویت در قسمت تأمین کنندگان این سامانه، در فراخوان های معاملاتی دانشگاه مشارکت نمایند.

اداره تدارکات مسئول اصلی خرید تجهیزات، کالا و خدمات برای دانشگاه می باشد.کارپردازان به سرپرستی رئیس این اداره همواره درتلاش هستند تا بامقایسه قیمت ها و کیفیت کالاها و خدمات،مناسب ترین، بهترین و ارزشمند ترین سفارش خریدرا را برای دانشگاه انجام دهند.

با سلام و احترم

از مراکز و واحدهای مختلف دانشگاه که متقاضی استفاده از سالن جلسات مدیریت نظارت و امور قراردادها هستند خواهشمند است به منظور برنامه ریزی و زمان بندی مناسب، فرم درخواست خود را حداقل 2 روز قبل از زمان درخواستی تکمیل و به این مدیریت ارسال نمایند.

با تشکر مدیریت نظارت و امور قراردادها

مدیریت امور قراردادها و تدارکات زير مجموعه معاونت اداری و مالی دانشگاه با توجه به سياستهاي كلي نظام براي برون